Reclamacion solucionada 21388

6431

Reclamación en Otros

Piscines Bernat Picornell AIGUA ESPORTS I SALUT S.L. - Reclamacion solucionada 21388

Daños reportados: 90 €

RECLAMACIÓN SOLUCIONADA el 29/04/2014

11/04/2014

Reclama: CLARA POZUELO

Vaig comprar un val a l'Atrapalo per anar un mes a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. Quan es va acabar el mes de sòcia vaig deixar d'anar a la piscina i quan em vaig adonar, al cap de dos mesos vaig veure que m'havien seguit cobrant la quota de sòcia sense avisar-me. He fet les pertinents reclamacions per telèfon i en persona i després de molt insistir, molts maldecaps i molt tepms perdut em van dir que em farien el retornaments de la quota dels dos mesos que no he gaudit. Avui, encara no he rebut cap resposta ni he cobrat res (les dues quotes sumen gairebé 90€), i ja fa quatre mesos de tot plegat.

Valoracion del reclamador de la resolución de la reclamación

29/04/2014

Por parte de Populetic.com perfecta.
Por parte de Piscines Bernat Picornell nefasta.

Otras personas han tenido un problema similar. ¡No somos uno, somos Populetic!

Hay 0 personas con el mismo problema.

Entre todos los adheridos reclaman 0 €.

¿Tu empresa ha sido acusada y quieres solucionar el problema? ¡Contacta con nosotros!

Pruebas

1 pruebas en total
Reclamador
25/04/2014 - 09:51
(Recibos y tiquets)

Actualizaciones de la reclamación

Reclamación solucionada

29/04/2014

Populetic ha contactado con la empresa acusada

26/04/2014

Populetic ha contactado con la empresa acusada

18/04/2014

Comentarios

25/04/2014
He rebut l'ingrés dels diners que em devien de les quotes que em van cobrar sense avisar. Correcte.

Ara bé, quan es realitza la compra a través de la plataforma Atrapalo, a les condicions no posa enlloc que t'estàs donant d'alta com a abonada (adjunto comprovant de compra de Atrapalo amb les condicions. A la segona pàgina, subratllat en taronja hi ha la part on 'NO diu res que a partir de la compra passis a ser abonada').

Quan vas en persona a les Picornell el primer dia a gaudir del vale i de les instal·lacions, tampoc se't informa d'aquesta condició. O almenys a mi, ningú me'n va informar. Em van demanar que per fer ús de les intal·lacions havia de portar com a documentació la meva llibreta del banc i vaig dir que no ho entenia: per què havia de portar la llibreta si ja havia fet el pagament de la quota, del vale, per un mes i jo no volia res més i explícitament vaig dir: "no serà d'allò que després et segueixen cobrant la quota els següents mesos, perquè jo no vull fer-me sòcia, només vull venir aquest mes i prou" i la noia que hi havia a recepció em va dir: "no, no... tranquil·la, això només és per formalitzar la inscripció". I jo vaig accedir a donar-li el meu número de compte (error!) al qual vosaltres després em van cobrar les quotes dels dos mesos següents sense avisar.

Agrairia que de cara als pròxims clients que vinguin amb una 'oferta' com la meva, els expliquéssiu millor les condicions: "que t'estas donant d'alta com abonat/da, i per tant, si no desitges continuar has de notificar-ho a la recepció tramitant la teva baixa", perquè no es trobin amb el mateix maldecap que jo.

Pel que fa a la gestió de tot plegat, estic molt descontenta i cabrejada i totalment en desacord en que "hem volgut donar-te una bona atenció i donar una solució a la teva situació". He perdut molt de temps i he tingut molts maldecaps i enrabiades per culpa d'aquest assumpte, vaig trucar més de 5 vegades per solucionar el tema per telèfon i cada vegada em van dir una cosa diferent i em passaven d'un operador a un altre sense donar-me cap solució. En cap moment han assumit la seva part de culpa, totes les vegades m'han dit que és culpa meva perquè a les condicions ja ho posava (la qual cosa no és veritat).

Finalment, vaig haver d'anar-hi en persona perdent tot un matí i després de molt insistir, va baixar a parlar amb mi el responsable i vaig haver de tornar a explicar un altre cop tota la història i ensenyar tots els documents que ho ratificaven, quan ja ho havia explicat mil i una vegades per telèfon. Se'm va tornar a dir que era culpa meva i que no es podia fer res, però que com a favor em tornarien els meus diners, tot i que no tenien perquè fer-ho. Però que tardaria un temps, no em podien dir quan. 3 mesos. Al març, i també sense avisar, m'han tornat els meus diners.

En cap moment, durant tota la gestió del problema, ningú de les piscines Bernat Picornell s'ha posat en contacte amb mi per donar-me cap explicació ni per disculpar-se, només fa cosa d'un mes vaig poder parlar per telèfon amb un noi molt amable de la recepció que em va intentar explicar com estava la situació (quan jo encara esperava el cobrament).

No ha sigut fins que ho he fet públic a través de twitter i de la web populetic.com que han començat a gestionar el cas de manera més ràpida i han "intentat" donar-me una "atenció personalitzada" (enviant-me un mail). Molt fort.

També m'he posat en contacte amb la gent d'Atrapalo perquè canviïn les condicions del 'vale' per anar durant un mes a les Picornell, especificant que si no et dones de baixa personal i expressament, se't considerarà abonada i se't seguiran cobrant les quotes.

Em sembla increïble que unes instal·lacions esportives com les Picornell tractin així als seus 'suposats' clients!

Crec que haurà de passar molt de temps perquè tingui ganes de tornar a les piscines i em sap greu perquè m'agradaven molt. I segurament, hagués sigut una clienta potencial. Però la situació no ajuda.

Espero que aquesta queixa/reclamació serveixi per a alguna cosa.

Gràcies.
22/04/2014
Des de Piscines Bernat Picornell treballem perquè la pràctica esportiva sigui per a tothom i que l'accés a les nostres instal·lacions pugui ser còmode i fàcil.

Per això, es realitzen ofertes com la d'Atrapalo, on pots donar-te d'alta a les nostres instal·lacions estalviant fins a un 64% el primer mes d'abonament. Les condicions estableixen que t'inscrius com a abonat/ada a Picornell, per la qual cosa, si no desitges continuar, simplement has de tramitar la baixa a la recepció sense estar subjecte a cap mena de permanència ni impediment per realitzarla-la.

En aquest cas, tot i que no s'havia complert amb el procediment establert a les condicions detallades a l'oferta publicada a Atrápalo i amb la intenció d'oferir una bona atenció i la satisfacció del nostre client, es va atendre personalment la reclamació i es va oferir una solució a la seva situació.

Votar reclamación

La reclamaciónha obtenido:
3 votos

Influenciadores

Selecciona un influenciador para compartir en Twitter con más fuerza.

@Cadena_Dial

@8aldia

@Arucitys_8Tv

@La_SER

@AlRojoVivo

@CatalunyaRadio